Puré de patata i pastanagues

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pela i talla les patates i les pastanagues a trossos grossos.
Cuina en aigua bullen fins que estigui tot cuit.
Deixa refredar el conjunt fora del brou de cocció.
Escalfa la llet, la mantega i les espècies en una paella.
Premsa les patates i les pastanagues a la llet, amb la premsa patates.
Barreja bé fins à obtenir un puré ben llis.
Agrega el julivert picat, remena bé, perquè quedi ben mesclat.
Serveix decorant el puré, sobre els plats, fen porcions amb una cullera de gelat o una màniga pas telera.
Guarneix finalment, amb fulles de julivert, pel damunt de les boles de puré.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se