Puré de patata i pastanagues
Categoria:
Tipus de plat: Puré
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates, farinoses
- 500 grams de pastanagues
- 3 - 4 dl de llet
- 60 grams de mantega
- Sal, pebre del molí i nou moscada
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 cullerada de fulles de julivert.
Elaboració
Pela i talla les patates i les pastanagues a trossos grossos.
Cuina en aigua bullen fins que estigui tot cuit.
Deixa refredar el conjunt fora del brou de cocció.
Escalfa la llet, la mantega i les espècies en una paella.
Premsa les patates i les pastanagues a la llet, amb la premsa patates.
Barreja bé fins à obtenir un puré ben llis.
Agrega el julivert picat, remena bé, perquè quedi ben mesclat.
Serveix decorant el puré, sobre els plats, fen porcions amb una cullera de gelat o una màniga pas telera.
Guarneix finalment, amb fulles de julivert, pel damunt de les boles de puré.
Comparteix aquesta recepta: