Fideus orientals amb hortalisses, gambots i salsa de soja

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem ben petit la ceba i els pebrots. Ho reservem.
Laminem els alls i els reservem.
En una paella hi posem una mica d'oli i hi sofregim la ceba i pebrots ben picats.
Quan porta uns 15 minuts de cocció hi afagim els alls, els xampinyons laminats i els gambots.
Té de coure uns 5 minuts més
Mentre es va fent els ingredients de la paella, posem una olla al foc amb aigua i sal.
Quan l'aigua bull apaguem el foc i hi tirem els fideus. Amb una forquilla els anem remenant. Ho deixem coure 5 minuts.
Escorrem els fideus i els tirem a la paella amb les hortalisses, gambots i altres ingredients.
Hi afagim la salsa de soja i ho remenem durant 3 minuts. Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se