Bunyols de bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb el bacallà ben escorregut i aigua i es deixa coure deu minuts
Passat aquest temps, escorrem el bacallà.
En un recipient de vidre es barreja la farina, la llevadura i la sal
Un cop barrejat, afegim la llet, el brandi i l'ou batut
Es remena bé fins a obtenir una pasta homogènia i es deixa reposar mitja hora
Passat aquest temps afegirem el bacallà ben esmicolat a trossos ben petits i ho barregem bé
Ara posem una paella al foc amb oli a escalfar i un cop ben calent passarem a fer els bunyols de bacallà
 El sistema es agafant una cullera i anem prenent de la barreja que hem preparat i anem posant a la paella a fregir fins que ens quedin uns bunyols rossos
Els escorrem bé de l'oli i cap a taula.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se