Costella de porc al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una safata de forn hi posem els costellams, hi tirem per sobre pebre, una copa de brandi, oli, els alls aixafats i els salem. Els deixem reposar a la nevera, unes 4 -5 hores.
Escalfem el forn a 200º C i hi posem la safata amb les costelles tal com les varem varem preparar.
Hi afegim una mica d'oli i ho deixem coure uns 30 minuts. Passat aquest temps hi tirem una altra copa de brandi i que cogui 1 hora baixant el forn a 180º C, ha de quedar ben ros.
Es pot acompanyar amb amanida, patates, etc.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se