Truita de trompetes de la mort

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Netegem els bolets i el posem en una paella amb una mica d'oli. Deixem que treguin l'aigua.
Laminem els alls i els afagim a la paella amb les trompetes i ho fem coure fins que no quedi gent d'aigua. En total coure els bolets i els alls uns 15 minuts.
En un plat batem els ous i hi barregem els bolets. Hi afagim una mica de sal.
Posem una mica d'oli a la paella on hem fet els bolets (si no n'hi ha).
Hi tirem els ous batuts amb les trompetes. Quan comença a quallar l'ou amb un plat girem la truita. Deixem que cogui al nostre gust (a mi m'agrada poc feta). Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se