Guisat amb col arrissada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Treu de la col arrissada les fulles exteriors.
Renta les fulles interiors, elimina la tija i talla a tires fines.
Pela i talla les patates.
Pica també la ceba i la cansalada a daus petits i salteja en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, afegeix les patates i la col, i deixa saltar fins que agafi una mica de color.
Aboca la meitat del brou i condimenta amb sal i pebre.
Posa la tapa i deixa coure a foc lent, durant uns 20 minuts.
Si cal, afegeix més brou i remena de tant en tant.
Finalment remena bé i assaona novament, si és necessari.
Serveix aquest guisat ben calent, empolvorat amb una mica de formatge parmesà

Notes

La recepta ràpida amb col arrissada, és totalment senzilla i fa que sigui un plat saborós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se