Mandonguilles a l’estil de la Toscana

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Amaneix la carn picada amb sal i pebre.
Afegeix les herbes picades ben fines (orenga, farigola, l'alfàbrega) i l'all al gust.
Forma unes 12 a 15 boletes i reserva en un cassó.
Per a la salsa de tomàquet, barreja els tomàquets trossejats amb la nata, la barreja d'herbes italianes, la pasta de tomàquet i el sucre, condimenta amb sal i pebre i escampa per sobre, les mandonguilles reservades.
Talla la mozzarella i reparteix per sobre.
Enforna a 180 graus de 30 a 40 minuts
Tingues cura de què el formatge no s'enfosqueixi massa.
Aquest plat es pot acompanyar amb un plat d'arròs i una amanida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se