Bacallà amb figues tot confitat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Comencem confitant el bacallà. Posem un cassó amb oli, en fred, i incorporem el bacallà i els dos grans d'all. Encenem el fogó, a foc baix. Quan l'oli comenci a fer bombolletes ho apaguem i deixem que el bacallà s'acabi de confitar a dins. Reservem el bacallà.
Aprofitem aquest mateix oli per a confitar les figues.
Tallem les figues per la meitat. Fem el mateix procés que amb el bacallà. Primer escalfem l'oli fins que faci bombolletes i després parem el foc. Reservem les 5 o 6 figues.
Agafem 3 o 4 figues i les triturem a la batedora amb una mica d'oli del confitat i ho reservem com salsa.
Agafem un plat i de base hi posem la salsa de figues i sobre el bacallà. Damunt del bacallà hi tirem més salsa de figues i a l'entorn del plat hi posem 2 o 3 figues confitades sense triturar.
Ja es pot servir.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se