Pastís de ceba amb pasta fullada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Ingredients per al farcit de ceba:

8 racions

Elaboració

Folra una llauna de pastisset amb paper de forn.
Col·loca la pasta fullada a la llauna.
Punxa diverses vegades amb una forquilla.
Preescalfa el forn a 220 graus (calor superior i inferior).
Pela les cebes, talla a anelles fines i fregeix en una paella en una mica d'oli fins que es tornin vidrioses.
Ratlla el formatge.
Reparteix la meitat del formatge ratllat sobre la pasta fullada i reparteix els anells de ceba per sobre.
Bat en un bol, els ous, la farina, la llet, la sal, el pebre i la nata fins que quedi ben suau.
Afegeix la barreja sobre les cebes
Finalment, espolsa pel damunt del pastís de ceba, el formatge restant, i cuina al forn durant uns 30 minuts.

Notes

El millor moment per gaudi del pastís de ceba és quan el traiem del forn.
Si vols provar, una altra varietat, usa ous de guatlla en lloc d'ous de pollastre.
Si t'agrada una altra varietat, pots afegir cubs de cansalada com a un altre ingredient.
Aquest estil és similar al Basler Zibelewaie o Ziibelewaie, que es menja en època de carnaval.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se