Olla de col amb carn de xai
Ingredients
- 750 grams de col blanca
- 200 ml de brou vegetal
- 250 grams de patates
- 1 clau
- 300 grams de carn de xai
- 1 fulla de llorer
- 2 cullerades d'oli
- 1 polsim de sal i pebre
- 100 grams de cansalada
- 1 ceba.
Elaboració
Talla la carn a daus, sala i salta a la paella, a foc viu, fins que prengui un bonic color daurat.
Aparta la carn de la paella i fregeix la cansalada tallada a daus, la ceba tallada ben fina i l'all premsat.
Renta la col, talla a tires, afegeix a la paella i salta en el mateix oli.
Mulla amb el brou, afegeix una fulla de llorer i afegeix la carn. Assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent durant aproximadament una hora.
Remena de tant en tant i agrega una mica de brou si cal.
Pela les patates, renta i talla a trossos petits.
Afegeix a la carn i fes coure aproximadament mitja hora, mes.
Retira l'olla del foc i serveix immediatament.
Comparteix aquesta recepta: