Hamburgueses de cigrons
Categoria:
Tipus de plat: Hamburguesa
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de cigrons bullits
- 2 ous
- 1 gra d'all
- 50 grams de formatge parmesà ratllat
- 100 grams de pa ratllat
- 1 remet de julivert
- Sal
- Pebre negre
Elaboració
En una batedora, posa els cigrons bullits, esbandits, i escorreguts si són de conserva.
Agrega els ous, el gra d'all pelat, el formatge parmesà, el pa ratllat i la meitat del julivert rentat.
Amaneix amb sal i pebre.
Bat i tritura fins a obtenir una massa lligada.
Separa la meitat i reserva, la resta continua triturant fins que quedi una mescla més fina.
Un cop obtingudes les dues textures, barreja totes dues en un bol i mescla bé amb una cullera, d'aquesta manera les hamburgueses tindran una millor consistència.
La massa ha de ser enganxosa però no massa tova, en aquest darrer cas pots afegir una mica més de pa ratllat.
Divideix la barreja en 8 parts i fes una bola de cadascuna, que després aplanaràs, fins a donar, la forma clàssica de les hamburgueses.
Amb un pinzell de cuina, pinzella les hamburgueses de cigrons a banda i banda amb una mica d'oli, i després cuina a la graella o a la paella, girant les dues cares.
Un cop llestes, espolsa la resta de julivert picat pel damunt.
Quan estiguin a punt, serveix-les ben calentes, acompanyades d'un plat, que pots escollir al teu gust.
Les pots acompanyar amb una amanida verda mixta o de tomàquets condimentats.
Comparteix aquesta recepta: