Pebrots escalivats en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, posem els pebrots en una safata refractària espolsats amb sal i regats amb oli d'oliva i un dit d'aigua, i els enfornem a 180º, fins que estiguin ben escalivats, i tot seguit els traiem i els deixem refredar.
Un cop freds els pelem, els tallem en tires d'un dit, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli, posem: la ceba tallada en juliana, la farigola i el romaní juntament amb un grapat de grans de pebre negre i la pastanaga tallada a rodelles fines.
Quan tot plegat esta ben fregit, hi afegim dues cullerades de pebre vermell,ho remenem una mica i abans que es pugui cremar, hi afegim el vi, el vinagre, i un got d'aigua, i deixem que arrenqui el bull a foc mitjà durant uns vint minuts,
Seguidament, afegim els pebrots abaixem el foc, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja tenim els pebrots a punt per fer-los servir per el que els necessitem.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta tant ens pot servir com a primer plat, aperitiu, o com a guarnició.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se