Musclos escabetxats
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo i mig de musclos de mida gran
- Una branca de romaní
- Una branca de farigola
- Una fulla de llorer
- Quatre alls aixafats
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Vinagre de poma
- Vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una cassola de terrissa de mida gran
Elaboració
Primerament, netegem els musclos, els posem en una cassola amb un got de vi blanc, i a foc mitjà deixem que s'obrin, els retirem i deixem que refredin. Tot seguit, els hi traiem mitja clova i els reservem, tot colant el suc en que s'han obert.
A continuació, en una cassola de terrissa de mida gran, amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim: una fulla de llorer, quatre alls amb pell aixafats, una branca de romaní, una branca de farigola, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim mig got de vinagre de poma, el suc dels musclos, una cullera sopera de pebre vermell, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts a foc mitjà.
Seguidament, afegim els musclos i deixem que coguin durant uns deu minuts a foc baix, i ja tindrem els musclos a punt per menjar.
1h
Etiquetes: La cuina dels escabetxos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1996 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.