Salmó escabetxat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre supremes de salmó de 200 grams cadascuna (aproximadament)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Un got de vinagre
- Mig got d'oli d'oliva
- Sal
- Un grapat de grans de pebre negre
- Pebre vermell dolç
- Una branca d'api
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Una fulla de llorer
- Quatre alls aixafats amb pell
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els alls, el romaní, la farigola i el llorer.
Seguidament, afegim els grans de pebre negre i una cullera de pebre vermell, i ho remenem tot plegat.
A continuació, afegim un got de vinagre, mig got d'oli i dos cullerots de fumet de peix, i deixem que arrenqui a bullir amb el foc mitjà. Tot seguit, corregim de sal i hi afegim les supremes de salmó salpebrades, i deixem que vagin coent-se fins que estiguin al nostre gust, i ja les podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels escabetxos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.