Aletes de pollastre escabetxades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze aletes de pollastre
- Oli d'oliva
- Llard
- Sal
- Pebre negre en gra
- Pebre vermell dolç
- Una branca d'api
- Una ceba tendra
- Una branca de farigola
- Una branca de romaní
- Mig got de vi blanc
- Mig got de vinagre de poma
- Quatre alls aixafats amb pell
- Una pastanaga
- Dues fulles de llorer
- Brou de pollastre casolà
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran amb tapa
Uns estalvis
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb una mica de llard i un raig d'oli, fregim les aletes salpebrades amb les puntes tallades fins que estiguin ben daurades, i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un bon raig d'oli d'oliva, sofregim: la branca d'api, la ceba tallada en juliana, els alls aixafats, una branca de farigola, una branca de romaní, dues fulles de llorer, un grapat de grans de pebre negre, i una pastanaga tallada en rodelles.
Un cop estigui tot ben fregit, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, mig got de vi blanc i mig got de vinagre, i deixem que redueixi.Tot seguit, afegim dos cullerots de brou de pollastre, i deixem que arrenqui el bull almenys mitja hora, i seguidament, corregim de sal, hi afegim les aletes, tapem la cassola, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que les aletes ja siguin cuites, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels escabetxos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.