Pasta amb béicon, figues i formatge pecorino

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta segons les instruccions del fabricant, en força aigua bullin, amb sal o fins que estigui al dente.
Cola en un tamís i escorre, separa uns 50 ml d'aigua de la cocció i reserva.
Talla la cansalada a cubs petits.
Pela i pica finament la ceba i l'all.
Renta les figues, asseca i talla a cubs o a quarts.
Escalfa oli en una paella, fregeix, la cansalada, la ceba i l'all, durant 2 a 3 minuts a foc mitjà.
Agrega les figues i salta durant 2 minuts.
Afegeix el vinagre i l'aigua de cocció reservada i condimenta amb sal i pebre.
Afegeix la pasta i deixa coure, tot remenant durant 1 minut. Renta la menta, agita, asseca i separa les fulles, talla-les a tires fines.
Escampa per sobre la pasta,
Disposa la pasta en plats i espolsa el formatge, pecorino pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se