Bròquil amb pa d’all i formatge de cabra

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa la mantega en un bol fins que se suavitzi.
Renta el bròquil i talla en floretes petites.
Pela les tiges i talla a trossos petits.
Bull aigua en una cassola amb sal suficient, cuina les floretes i els trossos de tija uns 10 minuts.
Després apaga el foc i col·loca les verdures en un tamís per drenar.
Pela els grans d'all i talla o premsa amb la premsa d'all.
Aixafa la mantega amb una forquilla i barreja bé, amb els alls i una mica de sal.
Talla la bagueta a la meitat longitudinalment, al centre, escampa uniformement amb mantega a l'all.
Reparteix les tiges de bròquil a la bagueta i escalfa juntament amb les floretes de bròquil sobre un paper de forn a 180 graus durant uns 6 minuts.
Treu el formatge de cabra del paquet, talla i guarneix pel damunt de les floretes de bròquil.
Serveix el panet en un plat, de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se