Torrades amb pebrots escalivats en escabetx i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Una safata gran de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, fem els pebrots com explico a la meva recepta, i un cop fets els reservem.
A part, tallem dotze llesques de barra de quart en biaix d'un dit de gruix, les posem en una placa de forn amb un paper sulfurat, i les torrem en el forn a 180º, fins que estan torrades i les posem al damunt del marbre de la cuina, tot seguit, posem dues tires de pebrot al damunt de cada torrada, i dos filets d'anxova a sobre, ho reguem amb una mica del suc de l'escabetx, posem les torrades en la safata de cartró ben repartides, i ja tenim l'aperitiu llest per servir a taula.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, pot ser un aperitiu molt adient per celebrar les properes festes de nadal, cap d'any i reis.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se