Torrades amb pebrots escalivats en escabetx i anxoves
Ingredients
- Pebrots escalivats en escabetx
- Dotze llesques de barra de quart
- Dues llaunes de filets d'anxova en oli d'oliva
Utensilis
Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Una safata gran de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, fem els pebrots com explico a la meva recepta, i un cop fets els reservem.
A part, tallem dotze llesques de barra de quart en biaix d'un dit de gruix, les posem en una placa de forn amb un paper sulfurat, i les torrem en el forn a 180º, fins que estan torrades i les posem al damunt del marbre de la cuina, tot seguit, posem dues tires de pebrot al damunt de cada torrada, i dos filets d'anxova a sobre, ho reguem amb una mica del suc de l'escabetx, posem les torrades en la safata de cartró ben repartides, i ja tenim l'aperitiu llest per servir a taula.
Notes
Aquesta recepta, pot ser un aperitiu molt adient per celebrar les properes festes de nadal, cap d'any i reis.
Comparteix aquesta recepta: