Macarrones con Piñones
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g. de macarrones.
- 100g. de piñones.
- Un bote de 1/2kg de tomate frito.
- 12 gambas.
- Una copa de coñac.
- 3 dientes de ajos
- Aceite de oliva.
- Sal y pimienta negra
4 racions
Elaboració
Hervir los macarrones con un poquito de sal.
En una cazuela de barro,calentar el aceite y freír los piñones hasta que estén dorados.
Añadir el tomate, mover, salpimentar y mezclar los macarrones.
Pelar las gambas y trocear.
En una sartén, freír los ajos hasta que estén dorados, añadir las gambas, el coñac y flamear. Verter sobre los macarrones y servir.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1255 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.