Caracoles en salsa picante

Categoria:
Típica de: Espanya → Lleida
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1kg caracoles.
  • 100 gr chorizo picante.
  • 100 gr jamón.
  • 100 gr beicón.
  • 1 bote de tomate frito pequeño.
  • 1 copa de coñac.
  • 1 copa de vino rancio.
  • Aceite.
  • Sal.
  • Harina.
  • Hierba buena.
  • Guindilla
  • 1cebolla mediana

4 racions

Elaboració

Limpiamos los caracoles,los hervimos con hierba buena y guindilla,se dejan escurrir.
En una cazuela de barro,ponemos el aceite a calentar.
Cortamos la cebolla a trocitos pequeños,doramos a fuego lento.
Troceamos el chorizo,jamón y beicón todo a dados pequeños,lo incorporamos ala cazuela para sofreír un poquito.
A continuación añadimos el coñac vino y tomate y la sal lo dejamos hacer un chu!!!chu!!! y añadimos los caracoles,que hiervan unos minutos.
Para espesar la salsa una cucharada de harina.

1h


Recepta de cuina de Caracoles en salsa picante

Catalunya

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Han de estar de muerte aquests cargols.Magrada això de fer servir el vi ranci per cuinar, la meva avia sempre en feia servir.
Lourdes Xargayo diu:
Només una observació....en els ingredients no hi ha la ceba....quantes ni van?? ja que en l'explicació diu "cortamos la cebolla i doramos a fuego lento". Gràcies.
Agustina Cubillana Quintana diu:
Perdona Lourdes va una cebolla mediana.Gracias y un saludo

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: