Crema de rovellons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem el rovellons i els tallem ben petits. Els reservem. En una paella amb una mica d'oli, hi posem els rovellons tallats i deixem que treguin l'aigua. Els reservem.
En una olla hi ofeguem les hortalisses netes i tallades petites, quan estiguin cuites, uns 15 minuts, hi afegim els rovellons i el brou. Ho deixem coure uns 10 minuts.
Rectifiquem de sal i pebre. Reservem un bon grapat de bolets.
Passem els ingredients de l'olla per la batedora i el xinès.
En un plat fons, hi fiquem la crema amb uns quants rovellons reservats sense triturar i per sobre
hi tirem una mica de cibulet tallat ben petit amb els crostonets de pa.
Servim la crema ben calenta.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se