Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca
Ingredients
- 150 g de favetes desgranades congelades
- 150 g de pèsols desgranats congelats
- 1 porro
- 150 ml de brou de verdures
- 1 botifarra negra
- 8 rodanxes de botifarra blanca
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
El dia abans traiem les favetes i pèsols del congelador.
Piquem ben petit el porro.
En una paella gran hi posem una mica d'oli amb el porro ben picat, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 10 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afagim els dauets de botifarra negra a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts. Traiem el brou si en queda.
Ho emplatem amb 4 rodanxes de botifarra blanca per persona.
Comparteix aquesta recepta: