Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

El dia abans traiem les favetes i pèsols del congelador.
Piquem ben petit el porro.
En una paella gran hi posem una mica d'oli amb el porro ben picat, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 10 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afagim els dauets de botifarra negra a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts. Traiem el brou si en queda.
Ho emplatem amb 4 rodanxes de botifarra blanca per persona.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se