Ossobuco amb puré de patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per al puré:

4 racions

Elaboració

Salpebrem la carn i la segellem en una cassola amb una mica d'oli d'oliva. La reservem.
En el mateix oli, daurem la ceba i els alls picadets. Hi afegim els pebrots i la pastanaga tallats a trossos. Quan el sofregit estigui fet, hi incorporem la carn i ho reguem amb el vi. Deixem evaporar l'alcohol i hi afegim el brou. Tapem la cassola i ho deixem coure, a foc mitjà, durant una hora i mitja aproximadament.
Triturem tot el que hi ha a la cassola i en fem salsa.
Mentre es fa la carn, anem preparant el puré. Pelem i trossegem les patates i les posem a coure en aigua amb una mica de sal. Quan estiguin tendres, les escorrem i les triturem juntament amb la mantega i la llet calenta.
Servim la carn amb la salsa per sobre amb el puré de patates.

1h 50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se