Filet de salmó amb gorgonzola i bolets

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Assaona el filet de salmó amb la farigola i el suc de llimona.
Remulla els bolets amb 150 ml d'aigua bullent.
Talla el bròquil a, remets.
Talla els bolets a trossos d'una mida al teu gust.
Pica les escalunyes ben fines.
Escalfa l'oli i sofregeix les escalunyes fins que prenguin un to vidriós.
Agrega els bolets escorreguts i cuina uns 5 minuts més.
Desglaça amb el brou vegetal, l'aigua de remulla els bolets i el vi.
Dissol el formatge a la salsa anterior i assaona amb la pasta de tomàquet, julivert, l'alfàbrega i espècies.
Posa 2 cullerades d'aquesta salsa en una safata refractaria.
Col·loca el salmó, al damunt.
Afegeix 4 cullerades de salsa sobre el salmó i deixa coure durant 10 minuts a foc màxim.
Posa els remets de bròquil a la salsa i deixa coure a foc suau fins que estiguin al dente.
Torna a tastar de nou i assaona si fos necessari.
Cuina la pasta fins que estigui al dente.
Serveix el salmó acompanyat de les verdures, salsa de gorgonzola amb bolets i tallarines.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se