Timbal de puré de patata amb hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al puré:

2 racions

Elaboració

Rentem les hortalisses i les tallem a quadradets.
En una paella, hi posem una mica d'oli d'oliva quan està calent, hi tirem la ceba, la pastanaga i els dos pebrots.
Ho deixem coure a foc mig uns 10 minuts.
Hi afegim el carbassó, ho salem tot una mica i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts més. Ja tenim totes les hortalisses cuites.
Mentre es fan les hortalisses, anem preparant el puré. Pelem i trossegem les patates i les posem a coure en aigua amb una mica de sal. Quan estiguin tendres, les escorrem i les triturem juntament amb la mantega i la llet calenta.
En un motlle hi posem una capa de puré de patates, a sobre una capa d'hortalisses, damunt una altre capa de puré de patata i per sobre una mica d'hortalisses.
Desmotllem i servim amb una mica de cibulet ben picat per sobre.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se