Timbal de puré de patata amb hortalisses
Ingredients
- 1 carbassó
- 1/2 pebrot vermell
- 1/2 pebrot verd
- 1 pastanaga gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Cibulet ben picat
Per al puré:
- 4 patates
- 1 cullerada de mantega
- ½ got de llet
- Sal
Elaboració
Rentem les hortalisses i les tallem a quadradets.
En una paella, hi posem una mica d'oli d'oliva quan està calent, hi tirem la ceba, la pastanaga i els dos pebrots.
Ho deixem coure a foc mig uns 10 minuts.
Hi afegim el carbassó, ho salem tot una mica i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts més. Ja tenim totes les hortalisses cuites.
Mentre es fan les hortalisses, anem preparant el puré. Pelem i trossegem les patates i les posem a coure en aigua amb una mica de sal. Quan estiguin tendres, les escorrem i les triturem juntament amb la mantega i la llet calenta.
En un motlle hi posem una capa de puré de patates, a sobre una capa d'hortalisses, damunt una altre capa de puré de patata i per sobre una mica d'hortalisses.
Desmotllem i servim amb una mica de cibulet ben picat per sobre.
Comparteix aquesta recepta: