Bullit amb bledas, porro i patates

Categoria:
Típica de: Espanya → baix camp
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una olla es posa 1/2 litre d´aigua al foc,si afeixeigen les fulles de bledes ben netes a trosos Si no fossin gaire tendres es treuen els fils de les tiges i a l'olla.
Les patates es pelen, es renten es fan a trossos i a l'olla, lo mateix amb els porros.
Una mica de sal, no gaire la bleda ya en don.
Es deix bullí. Cuan está cuit es pot servir amb un bon rag d'oli d'oliva pel damunt.

20min

Notes

Si es bol es pot fer en purè,anan en conte que al cul de l'olla no ens quedi xens de terra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se