Amanida de pasta amb cansalada viada
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 180 g de pasta (llaços, en aquest cas)
- 1 Pot de xampinyons
- 1 Pebrot vermell
- 2 Pastanagues
- 125 g de Cansalada viada
- Julivert
- Oli d'oliva
- Oli d'oliva picant
- Sal
- Aigua
Elaboració
Rentem les hortalisses i les tallem a quadradets molt petits. Tallem la cansalada viada, també en quadradets molt petits.
En una olla amb aigua i sal fem la pasta segons el temps de cocció que diu el paquet. L'escorrem bé.
Mentre fem la pasta, en una paella amb una mica d'oli hi saltem la cansalada viada, les hortalisses i els xampinyons tot tallat molt petit..
En un bol hi posem la pasta amb la cansalada viada, les hortalisses i els xampinyons. Hi tirem julivert molt ben picat amb un raig d'oli d'oliva picant i ho remenem tot molt bé.
Comparteix aquesta recepta: