Piccata d'api-nap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela l'api i talla a rodanxes d'uns 7 mm de gruix.
Fes-les coure al dente, amb una mica d'aigua.
Retira i escorre
Mentrestant, bat els ous i barreja amb les ametlles, ratlladura de llimona i el romaní.
Amaneix al gust amb sal i pebre.
Aplica les rodanxes d'api-nap, primer a la farina i després a la barreja d'ous i ametlles.
Fregeix la picata d'api en la mantega i l'oli a foc mitjà, fins que estiguin daurats i cruixents.

Notes

L'api-nap té un gust deliciós i marida bé, amb carn o pasta.
La picata d’api, s'empana amb ametlles, herbes aromàtiques i és deliciósa al paladar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se