Bacallà al forn amb llit de patata i pebrot del piquillo

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem la patata a rodanxes fines.
En una safata de forn amb oli a la base, hi posem de les patates salpebrades. Ho enfornem a 150º.
Passats uns 15 minuts, posem sobre les patates el bacallà i pugem la temperatura del forn a 200º.
A mitja cocció, uns 5 minuts, hi posem les tires de pebrot del piquillo, un all laminat i ho deixem coure uns 5 minuts més. Ja es pot servir el plat.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se