Rostes de Sta. Teresa

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella, bol gran i safata bonica per servir.

Elaboració

Tallarem el pa a llesquetes primes, posarem en un bol gran la llet, una mica de sal i la canyella.
Mullarem les llesquetes en aquesta mescla, i les deixarem que s'empapin bé. Deixarem després que deixin anar la llet sobrant, i les agafarem amb compte que no es trenquin.
Batem els ous sencers en un plat.
Posarem al foc una paella amb oli i quan és calent, hi anirem tirant les llesques, sucant-les abans a l'ou degudament batut, i anant fregint fins que estiguin rosses.
Les posarem en una safata, tirarem el sucre per sobre, i ja les podem servir.

30min

Notes

Pot acompanyar-se duna copeta de vi ranci, moscatell o cava brut.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se