Crema verda amb ceba i alls

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Pelem i tallem la ceba a grills. Pelem els alls.
Rentem la resta d'ingredients i els trossegem.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i totes les verdures i hortalisses menys el carbassó.
Deixem que bulli uns 8 minuts.
Hi afegim el carbassó tallat a rodanxes. Deixem que cogui tot junt uns 8 minuts més.
Ho escorrem bé.
Posem els ingredients al got de la batedora amb el brou de verdures, ho salpebrem i ho triturem tot.
Depenent dels gustos ho triturem més o menys fi.
Servim la crema amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se