Estofat de vedella amb carxofes, patates i camagrocs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem les verdures i hortalisses.
Tallem la ceba, el porro, el tomaquet i la pastanaga a trossos.
Els alls, els deixem pelats i sencers.
Traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les partim en 4 trossos cadascuna.
En una cassola de ferro amb tapa de vidre, hi posem una mica d'oli amb els talls de vedella salpebrats.
Quan està enrossida hi afegim les verdures, hortalisses, i les herbes aromàtiques.
Deixem fregir una mica les verdures i hortalisses. Hi afegim el brou.
Quan bulli, abaixem el foc al mínim.
Ho deixarem al foc un mínim de 1 hora (depèn de la tendresa de la vedella), amb la cassola tapada.
Pelem, rentem i tallem les patates a trossos.
Remullem els camagrocs durant 10 minuts i els saltem en una paella amb una mica d'oli.
Quan a la vedella li faltin uns 30 minuts de cocció hi afegim les patates, els pèsols i els camagrocs.
Ho provem de sal. Ja es pot servir el plat.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se