Stroganoff de bolets amb pasta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfa l'aigua en una cassola gran amb sal.
Cuina la pasta seguint les instruccions del paquet fins que estigui al dente.
Escorre i reserva.
Mentrestant, talla la ceba i els alls a daus fins.
Talla els cogombres en vinagre i la remolatxa a daus.
Talla els xampinyons a quarts i els ceps a làmines petites.
Escalfa l'oli en una paella gran, i salta a foc mitjà i la barreja de bolets durant uns 3 a 4 minuts.
Afegeix la ceba i l'all i salta uns 5 minuts aproximadament o fins que la ceba es torni translúcida.
Incorpora la pasta de tomàquet, afegeix el vodka i el vi blanc i cuina a foc lent uns 5 minuts més.
Agrega el brou de verdures, la remolatxa i el cogombre adobat i deixa que la salsa caiguí a foc lent durant uns 10 minuts.
Finalment, afegeix la pasta precuinada a la cassola i remena bé el conjunt amb la salsa.
Assaona amb sal i pebre i serveix els bolets Stroganoff amb una mica de crema agra i anet pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se