Arròs de calamarcets, verdures i hortalisses
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 g d'arròs vaporitzat
- 1 porro petit
- 1 nap petit
- 1/4 de bròquil romanesco
- 50 g de cigrons comprats cuits
- 3 calamarcets descongelats nets
- 100 ml de brou de verdures
- Picada d'alls
- Julivert picat
- Cúrcuma mòlta
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració
Netegem les verdures i hortalisses. Tallem el porro i el nap en rodanxes petites.
Tallem el bròquil a trossos.
En una paella amb una mica d'oli, sofregim el nap i el porro amb els calamarcets, uns 7 minuts.
Hi afegim l'arròs i l'enrossim una mica. Hi aboquem el brou vegetal i passats uns 5 minuts, hi afegim el bròquil a trossos i els cigrons. Ho deixem coure uns 10 minuts. Ho salpebrem, hi posem la picada d'alls, el julivert ben picat i un polsim de cúrcuma.
Ho deixem coure 3 minuts més i llestos.
Comparteix aquesta recepta: