Crema de fonoll i poma
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 de Bulb de fonoll
- Una ceba petita
- 1 poma
- Oli d'oliva
- Un rajolí d'oli d'oliva verga extra
- Un polsim de sal
- Un polsim de pebre negre
Elaboració
En una olla hi posem oli i la ceba tallada a grills fins.
Mentre, rentem el fonoll i el tallem a trossets petits. Pelem i tallem la poma.
Quan la ceba comenci a estar tova hi afegim el fonoll tallat petit, ho remenem i hi posem la poma tallada.
Ho salpebrem. Ho cobrim amb aigua, i deixem que arrenqui el bull.
Abaixem el foc i ho deixem coure 20 minuts.
Passat aquest temps ho triturem tot amb la batedora i rectifiquem de sal i pebre.
A l'hora de servir, hi podem posar uns fulles de fonoll i un rajolí d'oli d'oliva verga extra.
Comparteix aquesta recepta: