Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem i trossegem en arbrets el romanesco.
En una paella amb tapa amb forat, perquè pugui sortir el vapor, sofregim els alls pelats i laminats. Després hi afegim la ceba i, quan està tova, la pastanaga pelada i trossejada en quadradets i la cansalada viada, també, tallada a quadradets.
Ho salpebrem una miqueta i ho deixem coure uns 4 o 5 minuts.
Hi afegim el romanesco trossejat, els nabius i els fruits secs. Donem unes voltes per barrejar-ho tot. Ho tornem a salpebrar a gust.
Hi aboquem el brou de verdures, un polsim de comí i ho barregem tot. Tapem la paella i deixem-ho cuinar al vapor uns 8 minuts. Ho provem de sal i pebre. Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se