Romanesco al vapor amb cansalada viada, nabius i fruits secs
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 romanesco
- 1 pastanaga
- 1 grapat de nabius
- 1 grapat avellanes torrades (o altres fruits secs)
- 2 tires de cansalada viada
- 1 got brou de verdures
- 3-4 alls
- 1 ceba mitjana o 1/2 gran
- Un polsim de comí mòlt
- Sal i pebre negre
- Oli d'oliva verge extra
Elaboració
Rentem i trossegem en arbrets el romanesco.
En una paella amb tapa amb forat, perquè pugui sortir el vapor, sofregim els alls pelats i laminats. Després hi afegim la ceba i, quan està tova, la pastanaga pelada i trossejada en quadradets i la cansalada viada, també, tallada a quadradets.
Ho salpebrem una miqueta i ho deixem coure uns 4 o 5 minuts.
Hi afegim el romanesco trossejat, els nabius i els fruits secs. Donem unes voltes per barrejar-ho tot. Ho tornem a salpebrar a gust.
Hi aboquem el brou de verdures, un polsim de comí i ho barregem tot. Tapem la paella i deixem-ho cuinar al vapor uns 8 minuts. Ho provem de sal i pebre. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: