Risotto de safrà amb verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela la ceba i el gra d'all, i pica ben petit.
Dissol els fils de safrà en tres cullerades d'aigua tèbia en un bol petit.
En una cassola gran porta a ebullició el brou de verdures.
En una altra cassola, posa una mica d'oli i mantega, fregeix durant uns 5 minuts la ceba i l'all picat o fins que la ceba es torni vidriosa.
Agrega l'arròs, i el vi, deixa que, s'evapori una mica, aproximadament uns 3 minuts, afegeix brou, porta ebullició i deixa coure fins que vagi reduint el brou, continua afegim cullerots de brou i la safra amb l'aigua de remull, agita freqüentment i aboca una mica més de brou tan aviat com, s'absorbí el líquid. Aquest procés triga uns 20 minuts fins que l'arròs estigui cuit al dente.
Mentrestant, renta i talla a meitats els tomàquets xerri.
Escorre els pèsols en un colador i 5 minuts abans de finalitzar la cocció, agrega al risotto, i deixa coure uns 5 minuts més.
Finalment, afegeix els tomàquets, el formatge parmesà ratllat i dues cullerades de mantega en el risotto acabat.
Assaona bé amb sal i pebre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se