Pollastre al curri

Categoria:
Típica de: Índia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pel curri:

4 racions

Elaboració

Macerem el pollastre amb el curri i la resta d’espècies una hora com a mínim.
Rentem les pastanagues i el carbassó.
En una paella amb una mica d'oli daurem, a foc lent, la ceba tendra, la pastanaga tallada a rodanxes fines, l’all laminat i el gingebre picat durant uns 15 minuts.
Passat aquest temps, incorporem els trossos de pollastre macerats a la paella, el carbassó a rodanxes fines, ho salpebrem i ho saltem durant uns 5 minuts a foc viu.
Hi aboquem la llet de coco i ho deixem reduir durant 5 - 10 minuts, fins que el pollastre estigui cuit.
Ja es pot servir. Es pot acompanyar amb arròs blanc.

35min

Notes

no tinc en compte el temps de maceració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se