Magdalenes de xocolata i mandarines

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Podem fer thermomix i panificadora o tansols turmix

Elaboració

Escalfem el forn a 175ºC
Amassem la margarina amb el sucre i hi afegim els ous. Jo ho he fet amb la panificadora, però també es pot fer en un bol i amb una cullera de fusta. Hi afegim els ous un per un i deixem que amassi una estona.
Mentrestant he triturat un parell de mandarines Kubkis amb la thermomix, que tot seguit he afegit amb polpa i tot a la massa amb la farina.
Per acabar hi afegim el llevat, la sal i les pepites de xocolata. En aquest cas n'hem posat la meitat de xocolata blanca i la meitat de negra.
Com a toc opcional hi he afegit un xic d'essència de vainilla.
Emmotllem en motlles de magdalena o de silicona i enfornem a 175ºC fins que en punxar-les amb un escuradents aquest surti sec.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se