Gratinat de patates amb porro i bolets, ceps

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Gratinat:

Amanida:

4 racions

Elaboració

Gratinat:

Barreja les patates, el porro, els bolets i la meitat del formatge Gruyère i escampa, al fons de la safata per gratinar.
Condimenta la crema i aboca al damunt de la barreja anterior.
Espolsa la resta del Gruyère al damunt.
Gratina, al mig del forn preescalfat a 180 graus aproximadament durant 1 hora.

Amanida:

Barreja el vinagre i tots els ingredients fins a incloure el pebre.
Amaneix l'enciam amb la salsa just abans de servir.
Espolsa les llavors de carabassa per sobre.
Serveix l'amanida amb el gratinat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se