Arròs amb calçots, carxofes i botifarra

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

3 racions

Elaboració

Rentem i pelem els calçots, i els tallem a trossets de 2 o 3 dits de llarg.
En una cassola, hi posem oli d’oliva i els calçots. Els deixem coure, a foc baix, fins que quedin dauradets.
Mentre, traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem en 4 parts cadascuna i les incorporem a la paella.
Quan les carxofes i els calçots estiguin daurats hi afegim la botifarra tallada a rodanxes.
Hi posem els 2 tomàquets ratllats, ho salpebrem i deixem que faci xup xup a foc lent durant uns 5 minuts.
Hi afegim l’arròs i remenem.
Quan l’arròs agafi un punt de transparència, hi afegim el brou que el tindrem bullint a part.
Deixem coure uns 15 minuts. Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se