Arròs amb calçots, carxofes i botifarra
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 300 g d'arròs
- 6 calçots,
- 6 carxofes
- 1 botifarra
- 600 ml de brou de verdures
- 2 tomàquets madurs
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
Elaboració
Rentem i pelem els calçots, i els tallem a trossets de 2 o 3 dits de llarg.
En una cassola, hi posem oli d’oliva i els calçots. Els deixem coure, a foc baix, fins que quedin dauradets.
Mentre, traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem en 4 parts cadascuna i les incorporem a la paella.
Quan les carxofes i els calçots estiguin daurats hi afegim la botifarra tallada a rodanxes.
Hi posem els 2 tomàquets ratllats, ho salpebrem i deixem que faci xup xup a foc lent durant uns 5 minuts.
Hi afegim l’arròs i remenem.
Quan l’arròs agafi un punt de transparència, hi afegim el brou que el tindrem bullint a part.
Deixem coure uns 15 minuts. Ja es pot servir.
Comparteix aquesta recepta: