Fideus negres

Categoria:
Típica de: Espanya → País Valencià
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paellera

Elaboració

En paellera es prepara el sofregit amb la ceba i el pebrot verd. S´afexeigen els calamars; després, els trossos de rap i, a continuació la tomaca; es remou el conjunt per que forge bé el sofregit i es manté a foc lent durant 5 m. Mentres tant es du a bullir el brou de peix, i després es manté a foc lent. S´agreguen els fideus a la cassola, i es remouen per què s´ameren de salsa.
Es col-loquen les borses de tinta dels calamars en un colador i aquest sobre el guisat; s´obrin amb una cullera i es tira un poc d´aigua calenta per extrau-re tota la tinta. Es remou el fons per què aquesta s´incorpore a la salsa. Es van agregant poc a poc tassos de caldo, fins esgotar-lo, sempre sense deixar de remoure, puix els fideus han de quedar tendres i amerats de líquid espés. Se salpebra ( pebre negre ).
Per últim s´agrega una picadeta d´all, julivert i safrà. A Catalunya també solen agregar botifarra, a valència no és el costum.

1h 20min

Notes

Cal ficar uns 80 g. de fideus per persona


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se