Costella de porc al forn amb mel i soja

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

En un bol hi posem oli, la mel, la salsa de soja, un polsim de sal i pebre. Ho barregem bé, mirant que la mel quedi dissolta.
Posem la costella de porc en una safata per anar al forn, la banyem amb la barreja anterior i la deixem marinar mínim 5 hores a la nevera.
Posem la safata al forn uns 60 minuts a 120º, després pugem a 180º i la tenim uns 60 minuts més. Durant la cocció l’haurem d’anar girant i regant amb el suc.
La costella té de quedar ben enrossida. Ja es pot servir.

2h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se