Caldereta de llagosta

Categoria:
Típica de: Espanya → Menorca
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Separem el cap i la cua de la llagosta. Reservem el líquid del cap i n'extraurem la melsa i els ous per a la picada.
En una cassola, enrossim les parts de la llagosta i les reservem.
En el mateix oli, hi posem la ceba tallada a dauets petits. Quan agafi color, hi afegim el tomàquet i ho deixem sofregir 10 minuts.
Retirem el sofregit, el passem per la batedora i el tornem a abocar a la cassola amb la llagosta.
Hi aboquem l'aigua i ho deixem bullir durant 10 minuts.
Mentre, preparem una picada amb la melsa i els ous juntament amb els alls, i ho afegim a la caldereta. Ho deixem bullir 5 minuts més i ho retirem del foc. Millor deixar reposar la caldereta un parell d'hores.
Abans de servir-la li donem un xup- xup perquè estigui calenta i l'acompanyem amb llesques de pa sec (opcional).

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se