Mandonguilles amb sípia i pèsols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

4 racions

Elaboració

De les mandonguilles:

Fem les mandonguilles amb la carn, la molla de pa, l’ou, l’all, el julivert, la sal i el pebre.
Les enfarinem, fregim en una paella gran o cassola i les reservem.

De la resta del plat:

En el mateix oli de fer les mandonguilles, fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
Passats uns 20 minuts, hi afegim la sípia i ho remenem.
Hi aboquem una mica d'aigua. Deixem que cogui fins que la sípia comenci a estar tendra, uns 20 minuts.
Hi afegim les mandonguilles, la picada i els pèsols.
Ho tastem de sal i ho deixem coure lentament fins que estigui cuit. Ja es pot servir.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se