Popets amb ceba i arròs blanc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella o cassola, saltem els popets amb l'oli, el vi, el llorer, la sal i el pebre, i els reservem.
A la mateixa paella, sofregim la ceba tallada al gust i, quan estigui fosca, hi afegim els alls laminats i els popets.
Amb la paella o cassola tapada, deixem coure lentament els popets.
Si cal, hi aboquem una mica d'aigua.
Mentre couen els popets, en una olla amb aigua i sal fem l'arròs per acompanyar als popets.
Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se