Llagostins guisats en polenta cremosa i mato

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Pels llagostins:

Per a la polenta:

6 racions

Elaboració

Posa el porro, les escalunyes, el gra d'all, la sal i el pebre vermell a la batedora, i tritura tot afegint l'oli, fins que la marinada quedi ben fina.
Assaona les gambes amb l'adob anterior, reserva i deixa amalgamar durant tota la nit.
Calenta la llet en una olla, afegeix la farina de blat de moro, quan bulli.
Afegeix els grans de blat de moro triturats.
Redueix el foc i cuina tot remenant fins que la polenta espessí.
Condimenta amb la mantega, la sal i el pebre.
Treu els llagostins de la marinada, i asseca amb paper de cuina.
Posa oli en una paella i salta els llagostins durant uns 2 a 3 minuts.
Agrega al damunt de la polenta, junt amb el mato i els brots.
Si t'agrada, pots servir la polenta acompanyada de salsa verda o oli d'herbes casolanes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se