Salmó al forn amb patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pre-escalfem el forn a 180 graus.
Pelem, rentem i tallem les patates a rodanxes de 0,5 cm. aproximadament i les posem escampades
en una safata de forn.
Tallem la ceba ben petita i l'estenem pel damunt de les patates. Ho salpebrem al gust.
Ho reguem amb oli i ho introduïm al forn, durant 25 - 30 minuts.
Mentre, en una paella segellem els trossos de salmó a foc viu durant molt poc temps.
Quan han passat els 25 minuts retirem la safata amb les patates.
Tot seguit, afegim el salmó al damunt, hi tirem el brou, ho salpebrem, reguem una mica amb
oli i ho posem de nou al forn durant 8 minuts.
Ja es pot servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se