Cassola d'arròs i bolets

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Cuina l'arròs com sempre.
Neteja els bolets i talla a rodanxes fines.
Pela, la ceba tendra i talla en anelles fines.
Pela i tritura els alls.
Escalfa una mica d'oli en una paella i salta els bolets, els alls i les cebes tendres.
Agrega la crema i cuina suaument uns 3 minuts.
Talla la mozzarella a daus.
Afegeix l'arròs amb els bolets i condimenta amb sal i pebre.
Afegeix el formatge mozzarella, barreja bé el conjunt i deixa escalfar novament.
Serveix de seguida abans que es refredi la pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se