Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet
Ingredients
- 1 llaminera (filet) de porc ibèric
- 1 pot de ceba caramel·litzada de conserva casolana
- 1 potet de melmelada de tomàquet casolana
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Elaboració
Marquem el filet de porc en una paella amb una mica d'oli. El tallem a rodanxes però no el tallem del tot, deixem la part de baix sense tallar (així es courà millor).
El col·loquem en una safata de forn, la portem al forn que ja tindrem a 140ºC, ho deixem coure durant uns 15 minuts.
Obrim el forn, tirem per sobre la llaminera la ceba caramel·litzada i la melmelada de tomàquet.
Ho salpebrem i deixem coure uns 5 - 10 minuts més.
Enplatem amb el suc que ha deixat anar, amb la ceba i melmelada per damunt.
Comparteix aquesta recepta: