Llaminera de porc ibèric amb ceba caramel·litzada i melmelada de tomàquet

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Marquem el filet de porc en una paella amb una mica d'oli. El tallem a rodanxes però no el tallem del tot, deixem la part de baix sense tallar (així es courà millor).
El col·loquem en una safata de forn, la portem al forn que ja tindrem a 140ºC, ho deixem coure durant uns 15 minuts.
Obrim el forn, tirem per sobre la llaminera la ceba caramel·litzada i la melmelada de tomàquet.
Ho salpebrem i deixem coure uns 5 - 10 minuts més.
Enplatem amb el suc que ha deixat anar, amb la ceba i melmelada per damunt.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se